Servislerimizde  ürünleri kullanılmaktadır.

SİLECEK NE İŞE YARAR?

Araç silecekleri, ön camınız kirli olduğunda veya yağışlı havalarda size net bir görüş sağlar. Bu yüzden ürüş güvenliğinin en önemli unsurlarından biri de sileceklerdir. İyi durumda olmayan ve aşınmış sileceklerle trafiğe çıkmak, görüşünüzü olumsuz etkileyeceğinden kaza riskini arttırır.

SİLECEKLER NE KADAR SÜREDE DEĞİŞMELİDİR?

Silecekler her ne kadar en son teknolojilerle üretilmiş olursa olsun, silecek lastikleri zamanla aşınarak etkisini yitirir. Bu yüzden sileceklerin genelde yılda bir kez değiştirilmesi tavsiye edilir.
Sileceklerinizde yıpranma olup olmadığı, sileceklerinize yapılacak basit bir kontrolle kolayca anlaşılabilir. Bununla beraber sileceklerinizin iyi durumda olup olmadığını siz de anlayabilirsiniz; silecekleriniz çalışırken gıcırdamalar oluyor, ön camınızda izler ve temizlenmeyen lekeler kalıyorsa sileceklerinizin değişim zamanı gelmiş demektir.

SİLECEK BAKIMI NASIL YAPILIR?

Sileceklerinizin daha uzun ömürlü olmasını sağlamak için, aracınızın camları temizliği için silecek lastiğine zarar vermeyecek ve uygun kalite ve içeriğe sahip ürünler kullanılması gerekir.

ARACA UYGUN SİLECEK SEÇİMİ

Aracınız için silecek seçimi, araç üreticisinin tavsiyeleri doğrultusunda yapılmalı ve değişim işleminin orijinal ekipman onaylı ürünlerle uzman personel tarafından yapılması gerekir. Tüm bunların yanında kullanılacak sileceğin, sessiz çalışma özelliği, daha uzun kullanım ömrü ve kusursuz silme performansı olacak kalitede üretilmiş olmasına dikkat edilmesi önerilir.